alk_logoALK is een internationaal georiënteerd farmaceutisch bedrijf en wereldwijd marktleider op het gebied van allergie immunotherapie. ALK streeft ernaar de gezondheid en kwaliteit van leven van allergiepatiënten te verbeteren door de best mogelijke producten en diensten aan te bieden.

Sinds haar oprichting in 1923, heeft ALK een schat aan ervaring en kennis opgebouwd op het gebied van de diagnostiek en behandeling van allergieën. De geneesmiddelen die door ALK worden ontwikkeld en gefabriceerd zijn gericht op allergie, met name immunotherapie.

Lees meer informatie op:
www.alk.net/nl  informatie over de producten van ALK waaronder GRAZAX® (allergie immunotherapietablet), Alutard SQ®(allergie immunotherapie injecties) en Jext® (adrenaline auto-injector).
www.allergyunlocked.nl meer informatie over het leven met allergie en de behandeling van allergie (inclusief een online allergietest).

ALK heeft wereldwijd ongeveer 1.800 medewerkers in dienst en heeft in verschillende landen eigen vestigingen en aangesloten distributeurs. Het kantoor van ALK Benelux is gevestigd in Almere. Het hoofdkantoor en de belangrijkste faciliteiten vinden plaats in Horshølm, Denemarken. ALK A/S is genoteerd aan de Copenhagen Stock Exchange.