Slide-006-1600x400

In het UMCG komen veel volwassenen, maar ook heel veel kinderen. Voor deze kinderen is er het Beatrix Kinderziekenhuis. Binnen het Beatrix Kinderziekenhuis zijn er speciale kinderverpleegafdelingen en eigen kinderpoliklinieken. De kinderen komen op de verpleegafdelingen met de trap of met de speciale discolift.

Het Beatrix Kinderziekenhuis biedt specifieke zorg voor kinderen tot 18 jaar. De polikliniek is voor de meeste kinderen de plek waar ze voor het eerst kennis maken met het ziekenhuis en waar ze ook regelmatig terugkomen. Binnen het Beatrix kinderziekenhuis werken hoogopgeleide kinderartsen en verpleegkundigen die zeer specialistische zorg bieden aan kinderen met uiteenlopende aandoeningen

U kunt alvast een virtueel bezoek brengen aan het Beatrix kinderziekenhuis, op die manier weten u en uw kind al een beetje wat u kunt verwachten. Ook heeft het Beatrix Kinderziekenhuis een aparte website met uitgebreide informatie over alles wat met het kinderziekenhuis te maken heeft. Op deze website is een speciaal deel met informatie voor kinderen, maar ook voor ouders. Kijk er rustig rond voor aanvullende informatie.